Pole fitness

De groepslessen bestaan uit alle niveaus, voor zowel man als vrouw. Iedereen wordt individueel in de groep op zijn of haar eigen niveau geholpen. Dit heeft als voordeel dat je van elkaar kan leren en dat je kunt zien waar je naar toe kan werken. In de lessen van maandag en donderdag staan hoofdzakelijk twee instructrices, waardoor iedereen extra goed wordt begeleid. De niveaus die in de lessen worden gegeven zijn Basic, Intermediate, Advanced en Extreme.

Flexibility

Wil jij graag je lenigheid vergroten en wil jij je lenigheid naar een hoger level tillen? Dan is de Flexibility les echt wat voor jou.

Tijdens de Flexibility les zal de focus liggen op het actief stretchen van de rug, benen en de schouders. Je leert gedurende deze les op een verantwoorde en goed onderbouwde manier hoe je jouw lenigheid naar een hoger niveau kunt brengen door middel van actief stretchen. 
De Flexibility les is geschikt voor iedereen.

Aerial Mix

Heb jij altijd al in de doeken, hoepel of in de trapeze willen hangen? Dan is de Aerial Silk , Hoop en Trapeze les echt wat voor jou. Deze lessen zullen verzorgd worden door Belinda Seine en Esther Kang.

Tijdens de les leer je op een leuke en verantwoorde manier kennismaken met zowel de aerial silk (tissu), als de aerial hoop en trapeze. Deze drie elementen komen oorspronkelijk uit het circus, maar is nu toegankelijk voor iedereen door de variaties aan oefeningen. Gedurende deze les leer je om op een hele elegante manier te bewegen en houdingen aan te nemen in de doeken, hoepel én trapeze. Je werkt tegelijkertijd ook nog eens aan je kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en souplesse.

De les Aerial silk, hoop en trapeze is voor iedereen geschikt. Ook als je geen pole fitness ervaring hebt.

Pole Kids/Teens

Onder de naam Pole Kids/Teens is het fitnessconcept Pole Fitness begin van dit jaar van start gegaan met een uniek trainingsprogramma voor kinderen en tieners, waarbij de paal als gymtoestel wordt gebruikt. Het is het allereerste gelicenceerde lesgeefprogramma in Nederland dat speciaal is ontwikkeld voor jongens en meisjes in de leeftijd vanaf 5 tot en met 16 jaar.

Op een leuke en pedagogisch verantwoorde manier worden er verschillende paaltechnieken aangeleerd, zoals draaien, klimmen en ondersteboven hangen in de paal. Tijdens deze les staat plezier hebben terwijl ze tegelijkertijd sportief bezig zijn centraal.

Privélessen

Wil je liever één op één les krijgen van Denise Mulder of Belinda Seine om meer uit jezelf te halen, de puntjes op de i te zetten of voel je je nog te onzeker voor een groepsles? Dan is een privéles een geschikte oplossing voor jou.


Small group trainingen

Wil je samen met een paar vriendinnen een les volgen op de door jullie gekozen tijd en doelstelling (denk bijvoorbeeld aan trainen naar het NK toe of om je eigen niveau te verhogen). Dan kun je bij Pole fitness Reeuwijk gebruik maken van de small group training.


Personal trainingen

Voor iedereen die wil afvallen, zijn conditie wil verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig heeft, is personal training de ideale oplossing. Onder professionele begeleiding zorgen we dat je net een stapje verder gaat en harder traint om jouw persoonlijke doel te bereiken op een veilige en verantwoorde manier. De personal trainingen (krachttrainingen) kunnen naar wens met of zonder gebruik van de Pole fitness paal gegeven worden. De personal trainingen zijn inclusief voedingsadviezen.

Kledingadvies voor de lessen

- Lange sportbroek met korte broek eronder aan
- Hemdje (zonder mouwen)
- Sportschoenen of op blote voeten