Denise Mulder

Denise Mulder, de eigenaar en grondlegger van Pole Fitness®, werkte voorheen als commercieel directeur in het bedrijfsleven. Ze ontwikkelde het Pole Fitness programma in 2004, nadat zij twee keer werd bekroond tot wereldkampioene Paaldansen en vervolgens bedolven werd onder aanvragen van vrouwen die op een sportieve manier wilden paaldansen. Hierna volgde er een carrièreswitch van het paaldansen naar een erkend sportprogramma: Pole Fitness®. Denise is bij het publiek tevens bekend als jurylid van het programma 'Celebrity Pole Dancing' en is zij Pole Fitness Master trainer.

Denise verzorgt haar Pole Fitness lessen in Reeuwijk met een pittige warming up, waarbij extra aandacht aan de core wordt besteed. De lessen van Denise staan bekend om het aanleren van een goede basis aan iedereen, ongeacht achtergrond. Hierdoor kan een ieder zichzelf optimaal ontwikkelen en alles uit zichzelf halen tijdens de les. De lessen van Denise zijn toegankelijk voor alle niveau's (Basic/Intermediate/Advanced/Extreme).

Belinda Seine

Net als Denise, is Belinda ook Pole Fitness Master trainer en verzorgt dus trainingen aan andere Pole Fitness instructrices door heel Nederland.

Belinda is het type instructrice die haar leerlingen goed weet te motiveren om alles uit zichzelf te halen. Het maken van verschillende combinaties en altijd weer een stap verder denken, is helemaal haar ding.

Ze is een kritische instructrice die consequent let op het strekken van de benen en tenen. Ook haar lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd en (sport)achtergrond.

Door haar scherpe blik is zij gevraagd om hoofdtrainster te worden van het programma 'Celebrity Pole Dancing' op RTL4. Zij was toen verantwoordelijk voor het begeleiden van de celebrities naar de Live shows toe. Zij begeleidde onder meer: choreograaf Vincent Vianen, Kelly Pfaff, Christina Curry, Jeffrey Wammes en Ron Link.

Mocht je denken dat Pole Fitness niks voor jou is of loop je vast bij bepaalde technieken? Dan ben je bij Belinda bij het juiste adres!