Wat is Pole Fitness?

Ben je op zoek naar een complete en originele fitnesstraining? Dan is Pole Fitness® waarschijnlijjk de ultieme work out voor jou! Denise Mulder (tweevoudig wereldkampioene paaldansen en grondlegger van Pole fitness®) weet je mee te nemen in een work out, waarbij je zowel je kracht- als uithoudingsvermogen in een niet-alledaagse sport wordt verbeterd.


Pole Fitness is echt een full body work out die voor iedereen geschikt is, ongeacht leeftijd en sportervaring. Pole Fitness beschikt namelijk over een compleet programma, waarbij methodisch en didactisch verantwoord werken voorop staat. Je leert op een leuke en verantwoorde manier je kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid te verbeteren.

De lessen beginnen altijd met een specifieke warming up. Daarna rol je automatisch door in de paaltechnieken. Je werkt ongemerkt, maar uiterst doordacht toe naar de piek in het trainingsuur. Je zult je verbazen wat je binnen één les al kunt bereiken. De les wordt altijd afgesloten met een cooling down, waarbij je de spanning in je spieren afbouwt en tegelijkertijd je lenigheid vergroot, die weer van pas zal komen in de volgende les.

Al met al zorgt Pole Fitness voor een betere conditie, meer kracht, lenigheid en zelfvertrouwen. Tijdens de les wordt je uitgedaagd om jouw eigen grenzen op te zoeken en deze weer te verleggen. Aan het eind kun je gegarandeerd niet meer wachten tot de volgende les!